Friday, August 6, 2010

Tak Guna.

Tak guna betul. Sebelum ni aku dah nekad nak lari jauh2 dari benda tu. Takmau terasa apa dah dengan benda tu. Nak fokus. Tapi last2 ia menyerang kembali.

Jealous tengok mamat2 berjalan-jalan di Pesta Konvo bersama dengan awek-awek mereka.

Membuatkan aku rasa jealous yang dalam sekali. Mood happy terus berubah. Makan nasi pattaya pun tak sedap. Tengok gerai2 pun asyik nak condemn je.

Pastu nampak pulak 2 member aku yang berjalan berdua macam couple, walaupun mereka kuat menafikannya. Wei..action speaks louder than words, haha.

Ok, bertambah down.

Damn. Kan best kalau aku ni macam robot/komputer? Boleh install uninstall je instructions. Best speciality? Mereka tak ada perasaan.

Tapi aku hanyalah manusia.

Ok, mungkin aku kena lagi keras kepala, hati, perasaan, kaki, tangan, perut, muka lepas ni.

Buat masa sekarang, esok, lusa, infinity maybe, dialah awek aku.

8 comments:

mikhaelahmad said...

belum jumpa lagi tu. dah jumpa satg, ang tayang balik kat budak-budak lain. kasi depa jeles.

Nazrin Saad said...

dont get tired of waiting, because as of right now she is running as fast as she can to meet you someday, somewhere...

she is the one for you.

wann afzan said...

xpe2..gua pun xde awek. jom down same2~

izan_muslimin said...

sapa member ko tu?
sekeh je kpala dia skali...
haha...

ok...gua gurau...

say- O said...

ijan: x leh sekeh, nanti aku kena ilmu pertahan diri warisan melayu

say- O said...

abg naz: oh maybe, haha. 25 minutes too late

mad: ada can nanti gua buat camtu

wann: betul2!

mikhaelahmad said...

tapi jangan tunjuk depan aku. aku memang kasi kaki dan-dan tu juge.

say- O said...

mad: haha, lek luuuuuhhh~~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails