Wednesday, July 21, 2010

Sedang Cuba

Ok, kali ini memang aku kena tough. Bukan tough dari aspek body yang kuat, tapi tough mentally and emotionally.

Tak lupa juga spiritually.

Semalam dah decide, semalam dah declare. Minta maaf, beribu-ribu maaf aku ucapkan pada mereka kalau mereka terkecewa dengan aku. Kalau mereka rasa let down by my decision.

Sesungguhnya, amat berat untuk aku declare semalam. Terasa macam nak confess "I love you" kat awek pun ada. Bukannya apa, bagi aku mereka semua amat penting dalam hidup aku kat UKM.

Sebab itu aku rasa amat penting aku declare. Bagi pihak mereka, Tuhan saja yang tahu. Atau mungkin..

Mungkin aku saja yang perasan lebih?

Mungkin aku saja yang perasan aku sangat penting, yang mana mereka sukar bergerak tanpa aku?

Entahlah, bagaimanapun tak mungkin aku dapat padamkan mereka dari hidup aku begitu saja. Itu satu yang aku pasti. Mungkin nanti aku berubah haluan kembali? Atau...

Apapun,

No one knows the future.

7 comments:

enairusenaile said...

jangjalan...

:: aMeR sAmA :: said...

so...write the future...

wann afzan said...

=(

Anonymous said...

aku phm prasaan ko..
mmg susah nak lepaskan..
pape pon be tough..
^_^-syira-

Wee Chern said...

Mu keno pahe, cinta tu membutakan manusia. Ikut hati mati, ikut rasa binasa.

Fatin Mazelan said...

pasal tesis pun boleh kacau bilau.

say- O said...

elaine: sila2
amer: pastu buat statue..
wann: last2, aku datang jugak, biarpun kejap2 je=)
syira: yeay, thank you. coping with it now
poh: wee chern, betoi2...
fatin: aku rasa bakal dalam x beberapa hari lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails