Monday, July 12, 2010

Hari Ini Dalam Sejarah.

Hari ini dalam sejarah. Terasa gedik nak buat blog. Nak ada blog sendiri. Nak jadi penulis blog. Nak jadi blogger la kononnya.

Selama ni asyik tulis kat blog group, kali ni nakkan yang personal punya. Entah kenapa, cuma terasa nak ada.

Sampai mana bertahan, Tuhan saja yang tahu (dan aku yang laksanakannya)

Mungkin terlambat 3,4 tahun, mungkin lagi lama rasanya. Tapi apa aku peduli, bukannya jenayah pun.

Hari ini dalam sejarah. Iskandar Zulkarnain bin Zakaria sudah ada blog.

5 comments:

wann afzan said...

yay!!!org 1st!!!!

say- O said...

yeay!!!
danke schon!!

PahlaviFarah said...

Good luck dengan blog.. Own what u say and what u write. Pen is mightier than sword.

PahlaviFarah said...

Good luck dengan blog.. Own what u say and what u write. Pen is mightier than sword.

say- O said...

yeah kak farah dah ada blog!!!
baik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails