Tuesday, August 16, 2011

13th August 2011


3 hari yang lepas, bersamaan 13 Ogos 2011 adalah hari ulang tahun kelahiran aku yang ke 22. Sebenarnya dah makin tua dan makin boyot aku ni, tapi still rasa muda di hati. Sebab rasa muda pada hari tu?

Hari tu aku dapat hadiah birthday. Tak silap aku itu first hadiah birthday orang bagi kat aku (tak silap la).

Tengah sedap tido, tiba2 abah aku gerak kata ada pos express besar ni sampai. Suruh aku bukak. Hahahahaha, memang mayau, apa pun tak baca. Terus bukak.



Dalamnya ada sekeping kertas lukisan. Ada ucapan sket, ada lukisan brader berbaju melayu. Simple.




Belakangnya ada ucapan panjang sket, still simple.

Selain tu ada jugak 22 batang Choki2 perisa coklat. Sedap. Aku selalu makan coklat tu, sebab sedap, murah dan senang.

Terima kasih banyak2 kepada pemberi. Say-0 sangat terharu dan tak sangka tau. Arigato.

Terima kasih banyak2 juga kepada yang memberi ucapan birthday melalui FB dan terutamanya SMS. Those things make me feel worthy of myself, at least for a day, haha.


*membuatkan aku insaf sebentar. birthday orang lain tak pernah aku ingat. birthday family pun tak ingat. insaf.*

6 comments:

wann afzan said...

1st bday present ever?

say- O said...

rasanya lah. aku ni pelupa, maybe ada dah. tapi seingat aku ini lah first.

Anonymous said...

comelnye serdang...

say- O said...

haha, dia memang comel,

~**Raw Honey**~ said...

>_______<
Oh my god , hang post benda ni kat sini ! dan Ayah say o yang suruh hang bukak sampul tu ~  *faint*
hahahah.
p/s: say o ada ingat birthday orang lain la ! this is just a little thing for you compared to the SR. cake that u bought for me ! Thanks !

say- O said...

haha~ini priceless punya hadiah. one in a lifetime punya.

itu pun secara kebetulan saja...saya memang susah nak ingat date2 ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails