Saturday, September 25, 2010

I'm Just a Poor Boy, Nobody Loves Me



Kadang-kadang kita rasa hairan. Kita tak mahu jatuh chenta lagi dengan orang lain. Tapi hati kita bukannya dvd-driver yang boleh main install/uninstall dvd 'I love Melati', 'I love Betty Benafe' pun. Dia datang dan pergi tanpa diundang. Letak antivirus pun perasaan itu datang jugak. Eh, virus kah?


Bila kita suka pada seseorang, maka wajah seseorang itu akan menjadi desktop wallpaper dalam view mata kita. Buat apa pun st least nampak wajah dia biarpun kabur- kabur. Tulis apa- apa pun mesti ingat nama dia dulu. Memang nak kena penampar dengan Ustaz ni, ingat nama orang dulu selain nama Allah, ish3~

Ini dah tahap Earth Angel punya gadis desktop wallpaper. Berangan tahap 7th Heaven

Apapun, itu semua peristiwa lama. Kali ini gua nekad mahu jatuh chenta dengan assignment, proposal, thesis, 8 subjek major kimia gua, beribadah kepada yang maha- Esa. Tapi rasanya macam gagal, kalau tidak terlalu sedikit berkesan. Gua akan teruskan lagi untuk jatuh chenta pada mereka.

Tapi nampaknya kali ini gua jatuh chenta lagi dengan manusia a.k.a gadis. Cis, lain pula yang jadinya. Dan yang menghairankan, si dia mesti tak tahu yang gua suka dia walaupun bagi gua agak obvious petunjuknya?

Atau gua saja yang fikir lain?

Whatever. I think I fall in love. Again.

"I'm just a poor boy, I need no sympathy"



10 comments:

wann afzan said...

woott woott!!!

go say o go!!

say- O said...

wann, ko macam pandai dalam ramuan love killer. ajar aku sebelum dah jadi kanser.

~**Raw Honey**~ said...

Saya nak jatuh cinta dengan assignment dan buku rujukan juga~haha...

Poor boy,you need no sympathy,just empathy .

say- O said...

jhahahaha, english saya tak power, x tau makna empathy

~**Raw Honey**~ said...

cari R kamussSS !!

say- O said...

dah jumpa!!!

1. the power of understanding and imaginatively entering into another person's feelings

izan_muslimin said...

relax ar...ko manusia biasa gak...
xleh larinye dr bnda2 ni...
lg2 pd umur mcm kta ni...

haha...gmbaq sapa la ni...

gelabah lu say-o english xpower...
empathy wat2 xtau plak apa bnda...

say- O said...

ijan, do not worry, aku dah mensamikan diri semula, haha.

gambaq sapa?i know that you know...haha

haha, aku tak tau la..

amer said...

hang nk ramuan cinta??aku dan loko sentiasa ada

say- O said...

hahahahha!weih, suara dari langit suruh aku carik awek. alamak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails