Saturday, June 4, 2011

Sekadar Bertanya



Sekarang saya sedang gigih menghabiskan buku Chariots of the Gods? karangan Erick von Daneken (bunyinya macam tu lah). Buku ini sangat mind blowing, sangat senggama minda bak kata Obefiend. Untuk membacanya, sila sediakan diri anda dalam keadaan super open, ready to absorb ridiculous new ideas yang banyaknya bercanggah dengan agama baik Kristian dan Islam.

Ok ini cuma soalan pendek berkaitan dengan isi dalam buku itu. Saja bosan.

Kamu mungkin dah pernah nampak gambar di bawah. Tak apa, baiklah, ini soalannya. Apa anda nampak dengan gambar di bawah?







Honestly, what do you see in this picture?

7 comments:

wann afzan said...

alien duk atas kusi raja

say- O said...

haha~~ada lagi wann. cuba ko pusingkan gambar tu ke arah memanjang.

Saya Arif said...

mcm org dduk dlm spaceship

rekbing said...

salib?

~**Raw Honey**~ said...

ada ular ! 2 muka kat atas! orang yg duk atas kerusi,kerusi bermuka patung ! ada mesin ! ada bows and arrows ,orang tu mcm sdg aim sesuatu dan nk tembak sesuatu...aiyo..lukisan purba macam ni mmg susah nk ditafsir

Nuzul Fikrie said...

oh apakah mungkin itu dajjal nak nyesatkan kaum terdahulu"?

say- O said...

arip: yeah macam duduk dalam spaceship kan? misteri sungguh.

rekbing: kot mana nya salib? tak nampak pun,

serdang: oh detailnya!!!haha~

jun: TERBAIK.WINRAR.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails