Sunday, June 19, 2011

Heart-Shaped Glasses

Yesterday another heart-shaped glass was broken to pieces.

It was mine.

After a long, a very long story, it ended at last.

Hundreds of "what if's?" rose up after.

What if...?

What if...?

What if...?

...




This is for her, goodbye and sayonara. And yes, arigato.


13 comments:

wann afzan said...

dah gtau ke?

say- O said...

kalau tidak masakan adanya entry pendek curi2 takut sv nampak ni~~~

wann afzan said...

x ngapelah. berusaha utk masa depan!

rekbing said...

rilex bro. berani bgtau tu dh tnjuk hg cukup jantan. aku pun xberani woo

mcm maen basketball jugak. suma shoot xsemestinya msuk dlm ring.

gambatte! :)

say- O said...

berusaha untuk menguruskan badan, meningkatkan kekemasan muka, menaikkan kejernihan wajah dengan menambahkan iman, menaikkan stamina, meningkatkan pointer.

say- O said...

rekbing: tapi aku shoot basketball banyak masuk, hat ni satu pun tak masuk, celaka sungguh, hahahahah!

rekbing said...

nate. riyak pulak! haha

say- O said...

riak dalam bersedih tu!!hahahahha!!!

Nurul Ain said...

waa kire ade peningkatan tu la bila da brani konfess. part hati tak diterima tu mungkin hati tu milik org lain. sila jgn berputus asa.Hehe.:))

nur wahida said...

1st) awat lagu indon bhai? xsedap. xsanggup nk dengaq smpai habes. spoil mood.

2nd) kesian.

3rd) ganbate for the next one.

4th) kacak luar tak kacak dalam tak guna gak.

sekian. chill~

~**Raw Honey**~ said...

*pat pat
replace the glass heart to diamond heart ~ will strong ya know.

Anonymous said...

uiks...awat ni is?bru pas frust ka?rilex...chill2...

p/s:you know who am i..=)

say- O said...

haha..yes dah lepas pun. yes i know you~~=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails